Pesediștii schimbă strategia: fără paranghelie de Revelion în Piața Unirii

0
-Publicitate-

Trecerea dintre ani nu va mai fi marcată prin tradiționala paranghelie organizată de Consiliul Județean și Primăria Focșani. În Piața Unirii va cânta Ansamblul ”Țara Vrancei”, iar cei care vor fi la miezul nopții acolo vor putea ciocni un pahar cu șampanie cu primarul Cristi Misăilă, după cum a anunțat edilul. Schimbarea de strategie are loc înainte cu câteva luni de la alegerile locale, atunci când Misăilă va încerca să obțină un nou mandat.

Probabil s-a ajuns la o înțelegere între Misăilă și Oprișan pentru renunțarea la spectacolul de sute de mii de euro organizat de Revelion. Consilierii PSD au încercat să suplimenteze bugetul Teatrul Municipiului ”Gheorghe Pastia” cu 1,2 milioane lei la o rectificare bugetară, iar primarul Focșaniului a retras proiectul de hotărâre de pe ordinea de zi a ședinței a Consiliului Local. La următoarea ședință, propunerea de a da bani Teatrului nu a mai apărut, ceea ce a arătat că s-a ajuns la o înțelegere.

Strategia PSD  de renunțare la paranghelie nu a fost însoțită în 2019 și de alte măsuri care să arate pesediștii și-au schimbat comportamentul. Avem în continuare asfaltări  în care rezultatul arată de parcă asfaltul a fost nivelat cu lopata, trotuare în care pavelele par a fi puse la întâmplare, lucrări făcute pe timpul iernii și alte obiceiuri tradiționale în materie de lucrări. Anul viitor se va vedea cât a cântărit renunțarea la spectacolul de revelion în opțiunile electoratului.

-Publicitate-