Peste 1000 de amenzi date de polițiști în minivacanță

0
-Publicitate-

În perioada 1-5 iunie, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea au intervenit la aproximativ 230 de solicitări, dintre care peste 190 au fost anunțate prin Serviciul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112.

În cadrul activităţilor desfăşurate au fost aplicate peste 1000 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 350.000 de lei.

Pentru neregulile constatate la regimul rutier, ca măsură complementară, polițiștii au reținut 75 de permise de conducere și 35 certificate de înmatriculare. De asemenea, au fost constatate și 5 de infracţiuni la regimul siguranţei circulaţiei pe drumurile publice.

În timpul acțiunilor, mai mulți șoferi au fost depistați sub influența drogurilor sau a alcoolului și s-au ales cu dosare penale. Duminică, la 17.02, polițiștii focșăneni au prins un bărbat în vârstă de 35 de ani care conducea un autoturism deși consumase cannabis.

În aceeași zi, la 17.30, polițiștii Secției de Poliție Rurală Adjud au oprit la Tănăsoaia un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 26 de ani, din localitate. Pentru că acesta mirosea puternic a alcool a fost testat și a ieșit un rezultat de 1,35 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Un alt șofer a fost prins drogat la volan luni, în Focșani. Bărbatul în vârstă de 36 de ani a fost testat cu aparatul Drugtest și rezultatul a fost pozitiv la substanța „MET”.

Tot luni, un tânăr de 24 de ani a fost depistat de polițiști în timp ce conducea o mașină prin Focșani sub influența a două droguri, amfetamină și cannabis.

-Publicitate-