PNL suspectează că sondajul împotriva partidului a fost distribuit cu implicarea unui parlamentar PSD și a unui inspector școlar

0
49

Cătălin Toma, președintele PNL Vrancea, a solicitat Inspectoratului Școlar Județean Vrancea să verifice cum a ajuns în școli sondajul cu întrebări împotriva PNL. Senatorul liberal a afirmat că firma care figurează că a realizează sondajul nu există, din verificările efectuate.

”Din informațiile noastre, această activitate ar fi fost sprijinită de parlamentarul PSD Rodica Boboc, prin cunoștința pe care o are în Inspectoratul Școlar Județean, inspectorul pentru preșcolari. Fac apel la conducerea Inspectoratului să ia atitudine și să verifice dacă acel inspector s-a implicat prin facilitarea accesului în grădinițe și școli”, a declarat Cătălin Toma, în cadrul unei conferințe de presă.

Așa zisul sondaj nu s-a limitat doar la școli, ci a fost ”efectuat” și în mediul rural. Acest lucru s-a întâmplat în Suraia, unde două persoane insistau ca locuitorii să răspundă la cele trei întrebări formulate împotriva PNL.