Prefectura, Poliția, Jandarmeria și ISU s-au mobilizat pentru asigura liniștea de sărbători

0
-Publicitate-

Instituțiile din subordinea Ministerului Afacerilor Interne au luat măsuri pentru ca vrâncenii să se bucure de sărbători liniștite.

 ”Ne vom preocupa ca în această perioadă cetățenii să se simtă în siguranță, iar instituțiile să acționeze prompt și eficient”, a spus prefectul Gheorghiță Berbece, la o conferință de presă organizată împreună cu șefii Poliției, Jandarmeriei și ISU.

Pentru prevenirea unor evenimente nedorite în această perioadă, aproximativ 150 de polițiști din structurile de ordine publică, rutieră, investigarea criminalității economice, investigații criminale, arme, explozivi și substanțe periculoase vor acționa zilnic pe raza județului. Totodată, polițiștii vor interveni la evenimentele la care vor fi solicitați, pentru a oferi ajutor celor aflați în nevoie sau pentru a menține ordinea și siguranța publică, astfel încât oamenii să se poată bucura în siguranță de sărbătorile de iarnă.

De asemenea, jandarmii vor asigura măsuri de ordine și siguranță publică atât pe timp de zi, cât şi de noapte, în zonele aglomerate, precum şi în locurile de comercializare a produselor specifice sărbătorilor de iarnă (târguri, oboare, piețe, parcuri etc) şi vor fi prezenți la evenimentele publice care se vor desfășura în perioada următoare în județul Vrancea. Totodată, jandarmii montani vor fi prezenți cu precădere în zonele turistice, Soveja și Lepșa, unde se așteaptă venirea unui număr mare de turiști.

-Publicitate-