Primăria Focșani a inaugurat punctul de lucru pentru taxe și impozite de la fosta coletărie vamală

0
94

Primăria Focșani a deschis luni noul punct de lucru de al Serviciului taxe și impozite situat pe strada Cuza Vodă nr.56, în clădirea fostei coletării vamale. Deși este aproape de ieșirea din oraș, amplasamentul acestuia a fost ales ținând cont de apropierea de Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Vrancea.

”Practic, din acest moment, tot ceea ce înseamnă activitate de evidență a mijloacelor de transport (înregistrare sau radiere) se va desfășura DOAR în această locație. Dorința noastră a fost ca să venim în ajutorul focșănenilor, scutindu-i astfel de drumul până la Primărie și traversarea orașului, de cele mai multe ori în orele de vârf ale traficului rutier.
Totodată, anunțăm faptul că aici se pot plăti și taxele și impozitele locale, precum și taxele pentru Serviciul Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor Focșani, aflat de asemenea în vecinătate”
, a anunțat Primăria Focșani.

Programul cu publicul de la noul punct de lucru va fi următorul:
– de luni până joi, 8.00 – 15.00
– miercurea va avea în plus și intervalul orar 16.00 – 18.00
– vinerea, 8.00 – 12.00.

În ceea ce privește programul de lucru la ghișeele din cadrul sediului Primăriei Municipiului Focșani, acesta este după cum urmează:
– de luni până joi, 8.00 – 17.30
– vinerea, 8.00 – 16.00
– sâmbăta, 9.00-11.00.

Focșănenii au la dispoziție și posibilitatea de a-și achita on-line taxele și impozitele, prin platforma electronică www.ghiseul.ro.