Primarul Misăilă și viceprimarul Iorga sunt martori într-un dosar instrumentat de DNA

0
-Publicitate-

Persoanele din conducerea Primăriei Focșani chemate marți la audieri de către procurorii anticorupție au calitatea de martori într-un dosar privind activitatea Centrului pentru Persoane Vârstnice Focșani. DNA Galați i-a audiat pe primarul Cristi Misăilă, viceprimarul Marius Iorga, secretarul municipiului, Eduard Corhană și șefa Serviciului juridic din Primăria Focșani, Carmen Ghiuță.

Primarul Cristi Misăilă a afirmat că toate persoanele audiate sunt martori în dosarul instrumentat de DNA Galați.

”Avem calitatea de martori toți cei patru care am fost invitați astăzi (marți – n.r.) la Direcția Națională Anticorupție Galați, într-un dosar care privește câteva aspect din activitatea fostei șefe a centrului, doamna Lărgeanu. Nu vă pot da mai multe informații, dosarul este încă în lucru. În momentul în care se va finaliza vom putea să dăm toate informațiile necesare”, a declarat primarul Cristi Misăilă.

Centrul pentru  Persoane Vârstnice Focșani a fost condus până în anul 2018 de Anca Lărgeanu, după care în locul acesteia a venit preotul Cătălin Ifrim. Este posibil ca DNA să audieze în continuare și alte persoane cu funcții în administrația locală în acest dosar.

-Publicitate-