Se deschide Școala de Vară la Clubul Copiilor din Mărășești

0
200

Clubul Copiilor Mărășești  anunță deschiderea oficială a Școlii de Vară, un program dedicat copiilor, care se va desfășura în perioada 1 – 31 iulie. Proiectul promite să ofere participanților o vară de neuitat, plină de activități educative și distractive.

Activitățile din cadrul Școlii de Vară sunt organizate împreună cu voluntarii Corpului European de Solidaritate ai Asociației Voluntariat pentru Viață, în colaborare cu profesorii și învățătorii din școlile partenere. Programul zilnic este structurat de luni până vineri, între orele 10:00 și 12:00.

Programul zilnic va include o varietate de activități menite să stimuleze creativitatea și să încurajeze învățarea prin joc. Printre acestea se numără ateliere de arte plastice, sesiuni de lectură, jocuri de echipă și activități sportive. Toate activitățile sunt concepute pentru a fi atractive și educative, asigurându-se că fiecare copil își poate găsi ceva care să-i stârnească interesul.

Înscrierea la Școala de Vară este deschisă tuturor copiilor, iar organizatorii îi așteaptă cu drag pentru a participa la acest program. „Vă așteptăm cu brațele deschise pentru o vară plină de învățătură și distracție. Aceasta este o ocazie minunată pentru copiii din comunitate de a se bucura de activități interesante și de a învăța lucruri noi într-un cadru sigur și prietenos. Nu ratați șansa de a oferi copiilor dumneavoastră o vară memorabilă!, este mesajul transmis de organizatori.