-Publicitate-

Primăria Focșani a anunțat că teii de pe strada Bucegi vor fi tratați sau înlocuiți pe banii constructorului care le-a deteriorat tulpinile în timpul lucrărilor la stradă. O comisie din cadrul Primăriei Focșani și Direcției de Dezvoltare Sănătate Publice s-a deplasat la fața locului și s-a întâlnit cu reprezentantul SC Hidro Salt B92 SRL – SC Trace Group Hold PLC – SC Dineng Dev SRL, care a câștigat licitația pentru proiectul „Resistematizarea infrastructurii de transport la nivelul Municipiului Focșani, în vederea creșterii atractivității și accesibilității deplasărilor cu transportul public, cu bicicleta și pietonale”.

”În urma celor constatate și a discuțiilor purtate, va fi întocmit un proces-verbal între Direcția de Dezvoltare Servicii Publice Focșani (administratorul domeniului public) și reprezentantul constructorului, prin care se vor stabili măsurile în vederea acoperirii pagubelor produse teilor de pe strada Bucegi.

 La finalul întâlnirii, reprezentantul constructorului a precizat faptul că va suporta TOATE cheltuielile pentru remedierea situației, acest lucru însemnând tratamente horticole specifice sau înlocuire, acolo unde este cazul, a teilor afectați.

Menționăm faptul că Primăria Municipiului Focșani NU TOLEREAZĂ astfel de erori, cei responsabili fiind trași la răspundere conform prevederilor legale și contractuale”, a anunțat Primăria Focșani într-un comunicat de presă.

De asemenea, Garda de Mediu Vrancea a fost în control marți și a anunțat că va discuta cu reprezentații constructorului despre situație. Potrivit constatării, 15 tei au tulpinile afectate în urma lucrărilor. 

-Publicitate-

Adaugă anunț Gratuit


Florăria Focșani