-Publicitate-

Sintax 2010, sindicatul angajaților din Primăria Focșani, a obținut o primă victorie în instanță împotriva Consiliului Local Focșani și a obținut suspendarea HCL 101/10.05.2021 până când instanța se va pronunța. Prin această hotărâre a fost aprobat bugetul Focșaniului, cu modificări importante aduse de majoritatea PNL – USR PLUS, care a tăiat bugetul de salarii al primăriei. Sindicatul salariaților că această hotărâre nu este legală prin modul în care a fost modificat bugetul propus de primarul Cristi Misăilă.

” Admite cererea. Dispune suspendarea executării HCL 101/10.05.2021 până la pronunţarea instanţei de fond. Obligă pârâtul Consiliul Local Focşani la 7550 lei cheltuieli de judecată către reclamant. Executorie de drept. Cu recurs, în 5 zile de la comunicare. Pronunţată prin punerea la dispoziţie de grefa instanţei, azi, 23.06.2021”, se arată în pronunțarea Tribunalului Vrancea.

În aceste condiții, municipalitate nu are la această dată o hotărâre privind validarea bugetului și rămâne de văzut cum se va reflecta hotărârea instanției în funcționarea Primăriei Focșani.

-Publicitate-

Adaugă anunț Gratuit


Florăria Focșani