Traficul rutier va fi oprit în zona Pieței Unirii pentru  amenajarea unei piste de biciclete și remontarea pietrei cubice

0
12

Primăria Focșani a început lucrările în zona Pieței Unirii din cadrul proiectelor de resistematizare a infrastructurii de transport și de modernizare a iluminatului public. Astfel, pe bulevardul Unirii va fi amenajată o pistă de biciclete. De  asemenea, va fi remontată piatra cubică de pe carosabil.

Aceste lucrări presupun închiderea completă a circulației în zona centrală.

”Graficul lucrărilor prevăzute prin aceste proiecte stabilește ca în luna iunie să fie închis complet traficul rutier pe bulevardul Unirii, în zona Pieței Unirii. Vă recomandăm ca în această perioadă să folosiți rute alternative pentru a evita blocajele rutiere în centru Municipiului Focșani”, a anunțat Primăria Focșani.

Proiectul „Resistematizarea infrastructurii de transport la nivelul Municipiului Focșani în vederea creșterii atractivității și accesibilității deplasărilor cu transportul public, cu bicicleta și pietonale” prevede realizarea de piste de biciclete cu o lungime de 11 km, la care se adaugă alți kilometri de piste prin implementarea altor proiecte europene.