”Un bal de poveste” la Colegiul Tehnic ”Gheorghe Asachi”

0
-Publicitate-

Elevii și profesorii Colegiului Tehnic ”Gheorghe Asachi” au organizat miercuri, 13 noiembrie, Balul Bobocilor 2019, a cărui temă a fost ”Un bal de poveste”. Elevii din clasele a XII-a A, a XII-a B şi a XII-a C, coordonaţi de profesorii diriginţi Mihaela Bacău, Plopeanu Nina şi Mihaela Bacău, au reflectat tema balului prin momente artistice care au încântat spectatorii.

Elevii clasei a IX-a A, coordonați de Nicoleta Mircea și Nela Caloian au prezentat un cântec plin de emoție care a amintit de poveștile copilăriei. Elevii clasei a IX-a B, coordonați de Mihaela Horeangă și de  Elena Murgoci Bălăucă, constituiți deja în ansamblul „Flori Vrâncene”, au încântat audiența cu dansuri populare românești. Elevii clasei a IX-a C, coordonați de Vergina Dumitrescu au prezentat un colaj de dansuri populare și dansuri moderne, dovedind că frumusețea poveștilor stă în diversitate. Elevii clasei aIX-a D și-au demonstrat la rândul lor talentul de dansatori într-un colaj inedit de dansuri populare și vals, sub coordonarea Claudiei Mihai și Nicoletei Dogaru.

Momentele pregătite de bobocii claselor a IX-a au fost partea cea mai importantă a serii. Aceştia şi-au demonstrat calităţile artistice şi au fost evaluaţi de membrii juriului la secțiunea prezentare personală şi la proba de originalitate.

Juriul, format din prof. Mihaela Arhire, prof. Marinela Anghel, prof. Daniela Ciolpan, prof. Cristina Mihaela Gheorghe şi elevul Mihai Meiroșu din clasa a XII-A B, au acordat următoarele  titluri:

Miss Boboc – Alexandra Vulcan, clasa aIX-a B

Mister Boboc – Emanuele Ghiuzan, clasa aIX-a A

Alte titluri acordate:

Miss Eleganță – Ana Carabă, clasa aIX-a A

Mister Eleganță – Mădălin Stoian, clasa aIX-a  C

Miss Creativitate –Bianca Mădălina Partenie,  clasa aIX-a  B

Mister Creativitate – Giuliano Gabriel Mîrza, clasa aIX-a B

Miss Originalitate  – Alessia Dospinescu, clasa aIX-a  C

Mister Originalitate – Georgian Manolescu, clasa aIX-a  A

Miss Atitudine – Georgiana Chelaru, clasa aIX-a A

Mister Atitudine  – Narcis Gheba, clasa aIX-a  C

Mister Expresivitate – Florian Daniel Cuciuc, clasa aIX-a  C

Balul a fost organizat cu sprijinul directorilor, prof. Marilena Răvaş, prof. Maria Drăgan, cu implicarea prof. Daniela Ciolpan, prof. Mihaela Horeangă, prof. Nicoleta Mircea, prof. Claudia Mihai, prof. Vergina Dumitrescu, prof. Mirela Stoican, prof. Nina Plopeanu, prof. Mihaela Bacău, prof. Gheorghe Cristina, prof. Carmen Dumitru, prof. Nicoleta Dogaru, prof. Nela Caloian, prof. Marinela Anghel.

Activitatea a avut loc în cadrul unui restaurant din municipiul Focşani şi a fost urmată de o petrecere la care au participat elevi şi profesori ai colegiului Asachi.

 

-Publicitate-