USR acuză PSD că folosește însemnele USR PLUS în campanie

0
30

USR Vrancea acuză PSD că folosește însemnele Alianței USR PLUS în campania pentru turul doi al alegerilor prezidențiale. Această acuzație a venit după ce primarul din Odobești, Daniel Nicolaș, a publicat fotografii din campanie în care apare alături  de persoane care sunt costumate în alb și cu sigle ale USR PLUS. 

”Ieri (sâmbătă – n.r.), în Vrancea, Daniel Nicolaș, primarul Orașului Odobești, a publicat pe pagina sa de facebook fotografii din campania electorală pentru turul al doilea. Pe două dintre fotografii, pe tricoul unui tânăr se distinge sigla Alianței USR PLUS, motiv pentru adevărate speculații politice.

USR Vrancea cere primarului Nicolaș să emită un punct de vedere oficial în acest sens și, indiferent dacă este vorba despre un tricou sau despre pliante care reproduc întocmai culorile Alianței USR PLUS, reamintim că astfel de practici sunt ilegale și penale. Mai mult de atât, am dori să știm dacă tinerii din fotografii sunt asistații din cadrul D.G.A.S.P. și de ce recurge primarul PSD din Odobești la astfel de practici inumane”, tansmit reprezentanții USR pe pagina de Facebok.