Anii 90 la Balul Bobocilor la Liceul Tehnologic G. G. Longinescu

0
-Publicitate-
Balul Bobocilor este un eveniment aşteptat nu doar de elevii claselor a IX-a, ci de toţi elevii liceului şi de cadrele didactice. Organizat anul acesta de elevi de la clasele XI A, XI B, XII A şi XII B, coordonaţi de consilierul educativ al liceului, prof. Ramona Tăbârcă, Balul Bobocilor a avut ca temă anii 90, cultura pop a acestora trecând testul timpului,
fiind îndrăgită şi de elevii din generaţia de astăzi.
Evenimentul a avut loc pe 15 noiembrie la Ateneul Popular Maior Gh. Pastia unde bobocii au oferit un spectacol de neuitat colegilor, părinţilor şi profesorilor. Alături de boboci care au trecut cu brio peste probele specifice unei astfel de activităţi, au mai prezentat momente artistice şi alţi elevi ai Liceului Longinescu, dar şi foşti elevi. Marea surpriză a serii a fost recitatul susţinut de Dora Gaitanovici, fostă concurentă la Vocea României.
Titlul de Miss Boboc i-a revenit elevei Diana Timoianu, iar cel de Mister Boboc lui Mihai Manolachi. S-au mai acordat titlurile de Miss şi Mister Personalitate, adjudecate anul acesta de Cristina Lungu, respectiv Ionuţ Săpunaru. Locul al III-lea a fost căştigat de eleva Păroiu Florentina, iar locul al II-lea de Andreea Bouroşu. Toţi bobocii au dat dovadă de talent, originalitate şi rafinament. Premiile au fost asigurate de sponsorii evenimentului Salon Beauty Select şi Salon Vogue. Balul Bobocilor s-a încheiat cu o petrecere organizată la Club Appolo. 
”Mulţumim pe acestă cale domnului director al Liceului Tehnologic G.G.Longinescu, prof. Cătălin Danciu pentru tot suportul acordat pentru a desfăşura acest frumos spectacol şi doamnei director a Ateneului Populat Maior Gh. Pastia, Marilena Şerbănuţ, pentru susţinere şi disponibilitate”, au transmis reprezentanții liceului.
-Publicitate-