”Un bal de Oscar” la Liceul Teoretic ”Ioan Slavici” din Panciu

0
-Publicitate-

”Un bal de Oscar” s-a intitulat spectacolul în cadrul căruia au fost desemnați Miss & Mister Boboc 2019, de la Liceul Teoretic Ioan Slavici din Panciu. Evenimentul, prezentat de elevii Georgiana Irimia și Cătălin Istrate, Miss & Mister Boboc 2016, a avut loc vineri, 15 noiembrie  și a fost organizat cu sprijinul Primăriei Orașului Panciu.

Pentru trofeul de Miss Boboc au concurat elevele Geanina Dumitriu, Denisa Bandrabur, Milena Rusu, Ana Maria Gonciar, Cristina Iordache, Chiara Lupu, Bianca Lupu, Marina Boșcan și Laura Robescu. Pentru trofeul de Mister Boboc s-au întrecut elevii Denis Lupu, Dragoș Ciobotaru, Cosmin Dafinoiu și Andrei Antoniu. Ei au avut de parcurs patru probe: Prezentare (punctându-se discursul, talentul actoricesc, costumul și prezența scenică), Ținuta de zi, Momentul de originalitate (s-au jurizat încadrarea în temă, prestația artistică și costumele) și Ținuta de seară.

La finalul celor patru probe, Marina Boșcan și Denis Lupu au fost desemnați Miss & Mister Boboc 2019, de către juriul prezidat de primarul Iulian Nica și din care au mai făcut parte: directorul Andrei-Igor Manovici, profesoara Alina Luca, directoarea Casei de Cultură, Camelia Ciobotaru și Denisa Voicu, membru al Consiliului Școlar al Elevilor. Titlurile de Miss & Mister Popularitate au revenit elevilor Laura Robescu și Andrei Antoniu. Pe locul II la concursul de Miss Boboc s-a clasat Denisa Bandrabur și pe locul III, Bianca Lupu.

-Publicitate-