Gheorghiță Berbece a fost învestit în funcția de prefect al județului

0
67

Noul prefect al județului a fost instalat miercuri după amiază în funcție în mod ”videoconferință”, alături de ceilalți prefecți și subprefecți numiți de Guvernul Orban la ultima ședință. Reprezentanții Guvernului s-au aflat la Palatul Victoria, în timp ce prefecții și subprefecții au depus jurământul în teritoriu.

La Prefectura Vrancea au venit la instalarea prefectului Gheorghiță Berbece șefii instituțiilor locale, primarii PNL și numeroși liberali care au vrut să își vadă fostul coleg ajuns în funcția de reprezentant al guvernului. După depunerea jurământului, Gheorghiță Berbece le-a urat putere de muncă celor prezenți ”pentru că o să muncim”. La eveniment a fost prezent și fostul prefect Ticu Costandache, care și-a luat rămas bun de la colaboratori, urmând să revină, probabil, la conducerea Direcției Agricole Vrancea.

Gheorghiță Berbece a mai fost în trecut șef al Gărzii de Mediu și consilier local în Consiliul Local Focșani. Numirea sa ca prefect era vehiculată de mai mult timp. Deocamdată,  nu se știe cu cine va face acesta echipă în fruntea Prefecturii, deoarece nu a fost numit un nou subprefect în locul Cristinei Stoica.