Gropi pe o stradă recent asfaltată din Focșani

0
-Publicitate-

Pe strada Ghinea Dorinel, recent asfaltată, au început să apară gropi. Fondurile pentru investiție au fost asigurate de Ministerul Dezvoltării, prin PNDL (2,5 milioane lei pentru străzile din proiect). Banii au ajuns la asfaltatorul de partid Victor Roman, total întâmplător, pentru că acesta este un adevărat ”profesionist” al lucrărilor pe bani publici în Vrancea. Apariția unor gropi pe o stradă abia terminată este inadmisibilă, mai ales că proiectul nici nu este încheiat oficial. Și nu este prima dată când se întâmplă acest lucru, pentru că în zonă au mai apărut gropi care au fost plombate.

Atrag atenția administrației PSD că focșănenii și toți cei care trec prin Focșani au nevoie de străzi pe care să se circule în condiții bune. Sunt străzi pe care ani de zile oamenii au mers din groapă în groapă și ar fi păcat ca acum când municipalitatea a beneficiat de fonduri pentru reabilitarea lor să se ajungă din nou în situația dinainte.

Îi cer primarului Cristi Misăilă ca pentru asemenea probleme să nu apeleze la strategia garanției și să găsească soluții reale, pentru că în timp costurile vor fi mult mai mari. Cunoaștem cu toții ce înseamnă atunci când administrația PSD apelează la scuza garanției: ni se spune permanent că nu avem dreptate, că suntem cârcotași, că lucrările sunt în garanție, că problemele se vor remedia. De regulă, se fac niște cârpeli, garanția se termină, constructorul rămâne cu banii, politicienii și-au atins interesele, iar cetățenii suportă consecințele. Cel mai bun exemplu este Piața Unirii, unde perioada garanției a trecut, iar dezastrul a rămas.

Vom monitoriza în continuare investițiile derulate de Primăria Focșani și vom atrage atenția atunci când lucrurile nu stau așa cum ar trebui. Prin modul în care conduce Focșaniul, administrația PSD a ieșit de mult din garanție, iar focșănenii vor consfinți acest lucru la alegerile locale de anul viitor. (Liviu Macovei, președinte USR Focșani)

-Publicitate-