Noul director executiv al DSVSA a fost instalat în funcție. Acesta este convins că va colabora foarte bine cu colegii săi

0
-Publicitate-

Cristi Mihai a fost instalat luni în funcția de director executiv temporar al Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) Vrancea, în prezența prefectului Gheorghiță Berbece și a angajaților instituției.

”Am încredere deplină în toți colegii mei, pentru că sunt oameni cu experiență și sunt convins că vom colabora foarte bine. De aceea, pentru orice neclaritate, vă aștept să găsim soluții. Ușa mea este deschisă în orice moment, în așa fel încât să funcționeze toate serviciile, birourile, laboratorul, circumscripțiile șamd”, a spus noul director executiv al DSVA.

Noul șef al DSVA are 34 de ani și ete cel mai tânăr conducător de instituție din Vrancea. Până acum, acesta a fost medic în cadrul DSVSA, iar anterior a lucrat la o firmă privată. Cristi Mihai îl înlocuiește pe Necula Botezatu la conducerea instituției, pe perioada în care acesta se află în concediu medical.

”Sper ca noul director să aducă acel plus de valoare instituției dumneavoastră astfel încât cetățenii să își recapete încrederea în instituțiile statului și în DSVSA. Este o instituție de forță, de o mare responsabilitate în siguranța alimentelor și sănătatea animalelor. Sunt convins că a înțeles linia pe care actualul guvern a trasat-o, aceea a eficienței instituției, a corectitudinii, a respectării legii și, nu în ultimul rând, a apropierii de cetățean”, a arătat prefectul Gheorghiță Berbece

Reprezentantul Guvernului a menționat, în ceea ce privește discuțiile privind numirile politice, că programul de guvernare trebuie aplicat cu ”oameni noi, oameni tineri, capabili”.  

-Publicitate-