RePatriot organizează conferința ”Vrancea Inima României” pe 24 ianuarie

0
65

Echipa Repatriot sărbătorește Unirea Principatelor Române printr-o conferință specială RePatriot,  în ziua de 24 ianuarie, care va avea loc la Colegiul Național Unirea din Focșani, de la ora 10.30.  Evenimentul este organizat de Fundația Romanian Business Leaders – RBL, prin RePatriot și VSFA, cu sprijinul Colegiului Național Unirea din Focșani și o echipă de voluntari.

De asemenea, RePatriot a lansat și un concurs special pentru tinerii români de pretutindeni, iar cinci dintre aceștia vor fi premiați în cadrul conferinței de la Focșani.

”Ne dorim să omagiem împreună această zi importantă și să transmitem un mesaj concret de implicare, prin exemplul personal, pentru a construi o Românie mai bună pentru noi și urmașii noștri”, spun reprezentanții RePatriot.

Mai multe informații despre conferință și concurs se pot afla de pe https://repatriot.ro/conferinta-si-concurs-focsani-2020.

Conferința RePatriot va reuni  membrii RBL-RePatriot, antreprenori și personalități din alte domenii, elevi, studenți, parteneri și invitați care susțin proiectul RePatriot. Participanții vor avea ocazia să afle multe despre antreprenoriat ascultând povești de succes și interacționând cu oamenii de afaceri prezenți. La finalul conferinței vor fi premiați câștigătorii concursului #RepatriotYouth.

Până acum și-au confirmat prezența: Felix Pătrășcanu – Managing Partner FAN Courier, Nicuța Enache – Fondator Restaurant Ciao Niki, Felix Tătaru – Fondator GMP Group, Marius Bostan – antreprenor și și inițiator RePatriot, Claudiu Lupaș – Fondator Castelul Lupilor, Ovidiu Burdușa – secretar de stat al Departamentului pentru Românii de Pretutindeni.

.